Banner

※ Kilang kami


Solong Tattoo® adalah jenama teratas dalam Industri Tattoo & Kecantikan yang dicipta oleh syarikat kami Yiwu City Solong Imp & Exp Co, Ltd. Kami telah terlibat dalam industri tatu & kecantikan sejak tahun 2008. Syarikat kami dibangunkan dari Yiwu Xiulong E-Business Firm, yang merupakan pembekal produk tatu yang terkenal. Kami bangga menjadi salah satu pengeluar produk tatu terbesar di China. Kami khusus dalam menghasilkan dan menjual mesin tatu berkualiti tinggi, mesin tatu berputar, jarum tatu, katrij jarum tatu, dakwat tatu, kit tatu, tip tatu, tiub tatu pakai buang, genggaman tatu, bekalan kuasa tatu, produk pemindahan haba, aksesori tatu, alat solek, mesin kecantikan laser, alat menindik tubuh, perhiasan menindik badan, dan sebagainya.


Solong Tattoo® mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam menyediakan produk tatu OEM dan ODM untuk pengedar dari seluruh dunia, dan kami mempunyai pengalaman bertahun-tahun dalam peruncitan dan borong secara on-line di eBay, Amazon, Alababa, DHgate, Aliexpress, dan sebagainya. Di samping itu, reka bentuk profesional dan pasukan R & D kami boleh menghasilkan 5-10 produk fesyen baru setiap bulan untuk memastikan produk kami segar. Solong Tattoo® produk berkualiti terbaik menjual dengan baik di pasaran. Penyelidikan pasaran yang menyeluruh dan analisis terminal lestari untuk pasaran tatu memastikan perniagaan kami berkembang pesat dalam tempoh 10 tahun yang lalu.


Solong Tattoo® menganggap "Produk Berkualiti, Perkhidmatan Terbaik" sebagai pangkalan perniagaan antarabangsa kami. Kami jujur dan serius dengan perniagaan. Dengan pengalaman kami yang kaya dalam pembuatan dan penjualan produk tatu, kami telah membangunkan jenama kami sendiri iaitu "Solong Tattoo", "STIGMA", "Tornado", "Tattoo Hibrid", "Charme Princesse", "Hawink", dan mendapat bahagian pasaran yang luar biasa. Kami telah menghasilkan produk tatu yang berkualiti untuk pelanggan dan pengedar di seluruh dunia berjaya.


Matlamat kami adalah untuk menawarkan pelanggan kami penghantaran cepat, perkhidmatan mesra dan profesional dan produk berkualiti tinggi. Sila hubungi kami untuk maklumat lanjut jika anda berminat dengan produk kami. Pelanggan tetap atau pesanan besar juga akan mendapat harga diskaun terbaik dari kami. Kami tidak sabar-sabar untuk mewujudkan hubungan perniagaan jangka panjang dengan semua pelanggan kami!


※ Produk kami


mesin tatu, mesin tatu putar, jarum tatu, kartrij jarum tatu, dakwat tatu, kit tatu, tip tatu, tiub tatu pakai buang, genggaman tatu, bekalan kuasa tatu, produk pemindahan haba, aksesori tatu, alat solek kekal, alat menindik, perhiasan menindik badan


Permohonan Produk ※


Tatu, Makeup Tetap, Kecantikan Laser


※ Sijil kami


FDA, FCC, CE, MSDS, TUV


Peralatan Pengeluaran ※


Pusat pemesinan CNC Set 1

CNC lathes 8 Sets

Tali Pengisian Dakwat Automatik Set 1 Set

Mesin pengacuan suntikan 2 Set


※ Pasar Pengeluaran


Pasaran kami termasuk Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah, Australia, Asia Tenggara, China, dan sebagainya. Kami mempunyai bahagian pasaran yang luar biasa di Amerika Syarikat dan Eropah Barat jualan dalam talian dan pengedar luar talian.


※ Perkhidmatan kami


Semua pembeli bebas untuk menghubungi kami untuk pertanyaan, dan kami akan memberikan anda harga borong terbaik mengikut kuantiti anda. Perintah kecil untuk OEM & ODM juga tersedia. Pekerja R & D kami akan merekabentuk logo dan pembungkusan anda sendiri.


Kami boleh membantu anda memilih perkhidmatan penghantaran terbaik bergantung pada berat pesanan anda. Pesanan kecil boleh dihantar dengan cepat, dan penghantaran melalui laut juga tersedia untuk pesanan berat di atas 200kg.


Sekiranya anda menerima produk dengan kerosakan atau masalah lain, sila hubungi jualan kami, kami akan menghantar semula produk baru atau mengembalikan wang untuk melindungi hak dan kepentingan anda. Jadi hanya beli dari Solong Tattoo dengan keyakinan.


[[Html_Custom]]