Banner

Pelekat tatu adalah pelekat pada badan

May 02, 2018

Pelekat tatu adalah pelekat pada badan. Mudah digunakan, tiada kesakitan, pes boleh disimpan selama seminggu, tidak takut untuk mencuci, tidak ada kerosakan yang jelas kepada kulit. Oleh itu, ia lebih mudah diterima daripada tatu tradisional, dan mudah untuk mengubah corak.

Pelekat tatu adalah murah dan mempunyai warna dan reka bentuk untuk menarik pelanggan. Teknologi tampalan tatu untuk teknologi percetakan pemindahan air, bahan terutamanya terdiri daripada kertas pemindahan air, tinta hijau, gam dan membran perlindungan alam sekitar, selepas mencetak produk siap, boleh melalui sedikit air akan di corak kertas bawah membongkar ke kulit, atau pada benda lain.

Kaedah penggunaan

Secara amnya tatu adalah label percetakan pemindahan air, jika reka bentuk adalah persegi, tidak banyak sorotan, cara adalah: bahagian tatu badan kayu untuk dilakukan bersih, dan kemudian dengan air akan tatu paste di belakang kertas (dipanggil bahagian bawah kertas) dengan basah, atau letakkan tongkat ke dalam air, lihat warna kertas bawah lebih gelap, iaitu apabila kebolehtelapan air boleh disiarkan. Stick, yang bercorak secara langsung untuk melekat pada kulit muka, reka bentuk dengan kuku yang meniup perlahan-lahan di belakang, dan akhirnya dengan tangan ke bawah kulit dari kertas bawah, biarkan ia meluncur dari corak, dan kemudian dengan tuala dan tekan, ada yang pergi ke air, dan buang buih udara, ok. Sudah tentu, jika coraknya lebih menonjol, anda perlu tarik kertas bawah ke bawah, perlahan, dan lihat sama ada terdapat corak yang telah diambil, jatuhkannya dan tekan lagi.


[[Html_Custom]]