Banner

Tetap Makeup Tatu Latihan Kulit Lip Eyliner

Nombor Kilang: TA511 1.Quantity: 10pcs 2.Size: 270x152x2mm 3. Dibuat oleh bahan silikon gred makanan 4.Fleksibel dan lebih serupa dengan kulit manusia, cukup tebal untuk penggunaan dwi-samping 5.Rangkaian lukisan dan perpindahan bebas, itu adalah kulit amalan terbaik untuk pemula untuk digunakan.

Tetap Makeup Tatu Latihan Kulit Lip Eyliner


Keterangan Latihan Mekap Tatu Tetap Kulit Lip Eyliner


Nombor Kilang: TA511

1.Quantity: 10pcs

2.Size: 270x152x2mm

3. diperbuat daripada bahan silikon gred makanan

4. Fleksibel dan lebih serupa dengan kulit manusia, cukup tebal untuk penggunaan dwi sisi

5. Corak lukisan dan pemindahan percuma, ia adalah kulit amalan terbaik untuk pemula untuk digunakan.


  • Amalan Latihan Tatu Makeup Tetap kami digunakan untuk membantu artis untuk mengamalkan garis kerja dan kemahiran mereka dalam bahan seperti kulit yang boleh dipotong dan dipotong. Tidak seperti kulit amalan lain di pasaran, kulit jenama Perpetual kami mempamerkan ciri-ciri membezakan yang membezakannya daripada yang lain.


  • Perkara pertama adalah tekstur, anda akan mendapati banyak kulit amalan untuk mempunyai tekstur berpasir atau serbuk, kulit yang lebih rendah mempunyai tekstur berpasir ini kerana lebih mudah dipotong dan terpisah. Walaupun ini mungkin bagus untuk mesin yang membuatnya, ini tidak baik untuk orang yang berlatih pada mereka. Tekstur kasar akan tersumbat pada bilah, biji-biji berpasir akan mengisi garisan anda dan menyapu kulit akan menjalar ke dalam kekacauan besar!


  • Kulit amalan jenama Solong diperbuat daripada silikon berlapis yang mempunyai kemasan berkilat. Pergi ke depan dan tahan kepada cahaya, anda akan melihat cahaya memantulkan kembali kepada anda! Bukan sahaja cantik ini tetapi permukaannya berkilat membolehkan pengguna membersihkan garisan mereka dan memelihara mereka di dalam kulit dan tidak menyentuh seluruh tempat. Apabila anda memotong ke dalam kulit kita, anda akan mendengar bunyi "awal" biasa yang anda dengar pada kulit manusia sebenar, kerana silikon berlapis. Kulit ini boleh digunakan pada kedua-dua pihak untuk berlatih membentuk dan pigmentasi.


Pertunjukan Latihan Tatu Makeup Tetap Kulit Eyliner Lip


Permanent Makeup Tattoo Training Skin Lip Eyliner .jpg

Permanent Makeup Tattoo Training Skin Lip Eyliner .jpg

Permanent Makeup Tattoo Training Skin Lip Eyliner .jpg


4.jpg


Hot Tags: solekan tetap latihan tatu kulit eyliner, China, kilang, pengeluar, borong, disesuaikan, diskaun, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

You Might Also Like