Banner

Hawk Rotary Sell Kit Mesin Tatu

Nombor item: M666KIT Mesin Tatu Rotary Tatu M666 Kit 1.2-dalam-1 mesin tatu berputar, kedua-duanya untuk tatu dan solek kekal, seperti tatu, garis mata, bibir ... 2. Motor mesin adalah 4.5 watt , yang dibuat di Taiwan, kuat dan stabil untuk jangka masa yang panjang. 3. Mesin 2-dalam-1 yang datang ...

Nombor Item: M666KIT

Kit Tatu Rotary Tatu M666

Mesin tatu berputar 1.2-dalam-1, untuk tatu dan solek kekal, seperti tatu, garis mata, bibir ...

2. Motor mesin adalah 4.5 watt, dibuat di Taiwan, kuat dan stabil untuk kerja lama.

3. Mesin 2-dalam-1 datang dengan cengkaman laras sepenuhnya 1 inci, bebas untuk menyesuaikan panjang strok.

4.1 bekalan kuasa tatu digital dan 1 pedal kaki tatu pro, yang terbaik untuk artis tatu profesional

5.50 pcs sterilized jarum Hawk bercampur saiz, setiap saiz 10pcs. Semua jarum disterilkan dengan gas EO, keselamatan digunakan.

1. Bagaimanakah Pembungkusan?

- Pakej Jenama Tunggal Solong, Pakej Neutral, Pakej OEM (Kuantiti Besar) Tersedia

2. Bagaimana dengan kualiti?

- Kualiti adalah keutamaan! Kami ada pemeriksa untuk menindaklanjuti pesanan dari awal hingga akhir. Kami memeriksa produk kami satu demi satu sebelum pembungkusan dan penghantaran untuk memastikan produk adalah apa yang anda pesan dan dalam keadaan baik.

3. Bagaimana dengan harga anda?

- Kami pengeluar, kami dapat memberikan harga yang kompetitif. Untuk kuantiti yang besar, diskaun khas mungkin tersedia untuk membantu anda membesarkan pasaran anda dengan cepat.

Pembawa

Pembawa bertindak sebagai pelarut untuk pigmen, untuk "membawa" pigmen dari titik trauma jarum ke dermis sekitarnya. Pembawa menyimpan dakwat secara sama rata dan bebas daripada patogen, dan permohonan bantuan. Pelarut yang paling biasa adalah etil alkohol atau air, tetapi alkohol denatured, metanol, alkohol menggosok, propilena glikol, dan gliserin juga digunakan. Apabila alkohol digunakan sebagai sebahagian daripada pangkalan pengangkut dalam dakwat tatu atau untuk membasmi kulit sebelum penggunaan tatu, ia meningkatkan kebolehtelapan kulit, membantu mengangkut lebih banyak bahan kimia ke dalam aliran darah.


Hot Tags: elang putar menjual mesin tatu kit, China, kilang, pengeluar, borong, disesuaikan, diskaun, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

You Might Also Like