Banner

Mesin Tatu Rotary Terbaik

Bingkai Mesin Rotary Cheyenne III adalah sempurna CNC-machined dari pepejal blok aluminium pesawat dan kemudian anodized.The motor adalah 4.5w dibuat di Swiss.The strok mesin telah secara dramatik meningkat sehingga 4mm. Strok yang meningkat bersamaan dengan kelajuan putaran pemacu baru dan tappet eksentrik yang optimum memberikan nilai kelajuan dan pecutan yang sangat tinggi.

Mesin Tatu Rotary Terbaik

Mesin Tatu Rotary Terbaik .jpg

Mengenai Mesin Tatu Rotary Cheyenne III


Mesin Rotary Cheyenne III menyampaikan kekukuhan yang kukuh dan mantap yang anda sayangi di Cheyenne II, tetapi dengan badan mesin yang dipertingkatkan - menambah kestabilan dan pengendalian yang lebih baik. Cheyenne III mempunyai badan tekstur yang matte dan tidak berkorban atas keselesaan dan kebolehgunaan. Grip tatu berputar menggunakan cengkaman Cheyenne yang mudah dan sejagat. Bahan-bahan dan kejuruteraan di belakang Cheyenne III menjamin mesin yang berjalan secara senyap-senyap dan boleh dipercayai.


Cheyenne III Rotary Tattoo Machine Description


-Lightweight, padat

- Kestabilan dan perasaan yang sangat baik

- Prestasi tinggi, reka bentuk untuk artis tatu

- Kecil, senyap, getaran rendah dan pemanasan yang rendah

- Boleh menyesuaikan panjang jarum dengan bebas

- Menggunakan jarum buang dan boleh menggantikan jarum

Hot Tags: terbaik mesin tatu putar, China, kilang, pengeluar, borong, disesuaikan, diskaun, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

You Might Also Like