Banner

Aloi profesional Alum tatu putar Mesin

Aloi profesional Alum tatu putar Mesin bagi angka lakaran yang fotorealistik lapisan mewarna solekan kekal. Ia mempunyai satu Mesin satu kotak kadbod, katrij jarum percuma satu.

Aloi profesional Alum tatu putar Mesin

Professional Alloy Alum Rotary Tattoo Machine

Spesifikasi produk

Perkara tidak
  • M670-1

Nama produk
  • Cheyenne II tatu putar Mesin

Bahan
  • Aloi aluminium

Warna
  • Hitam

Kuasa Motor
  • 4.5W dibuat di Swiss

Sambungan
  • Penyambung kuasa RCA

Pembungkusan
  • 1 Mesin satu kotak kadbod, katrij jarum percuma 1


Penerangan produk

 

Kami Cheyenne II Rotary tatu Mesin adalah sebuah mesin besar tatu yang canggih, yang menggabungkan inovasi baru dengan yang terbaik daripada model sebelumnya. Kuasa baru dalam Cheyenne II Rotary tatu Mesin adalah mempelajarinya: hab meningkat dan kuasa membolehkan anda untuk membuat garisan yang sangat tepat dalam satu-satu pergi. Sekarang, Semua gaya yang mungkin tanpa kehilangan kualiti! Lapisan, angka lakaran yang fotorealistik serta mewarna pada tahap tertinggi.

 

 

Untuk warna pembungkusan dan bekerja, mula bekerja dalam mesin antara semua kemudahan dan perkhidmatan yang 3-4 volt bergantung kepada kelajuan tangan anda. Untuk bekerja, mengendalikan Mesin antara 5-12 volt bergantung kepada kelajuan tangan anda dan gaya. Kelajuan sehingga 15000 rpm. Tidak panas untuk bekerja lama.


tentang kami

 

Produk utama kilang kami adalah Mesin tatu, tatu kit, dakwat tatu, bekalan kuasa tatu, tatu boleh guna tiub dan aksesori tatu lain. Harap anda suka! Jika anda mahu maklumat lanjut mengenainya, sila hubungi saya.

Hot Tags: aloi profesional alum putar tatu Mesin, China, kilang, pengeluar, borong, disesuaikan, diskaun, harga rendah, dalam stok, percuma sampel

You Might Also Like