Banner

Stensil Stuff 2oz Stolil Bottle Stay Solution Spirit

Item No: Ciri-ciri T302-2OZ: 1.100% Jenama baru dan berkualiti tinggi. 2.Ia adalah industri tatu yang terbaik untuk bekalan pemindahan, tidak membahayakan tubuh manusia. 3.Transparent gel seperti, langsung dan merata digunakan pada kulit, selamat, bersih, mudah, kesan pemindahan yang baik. 4. sempurna untuk artis tatu pemula atau profesional. Arahan untuk kegunaan: Krim gel baru jatuh sedikit pada satu masa dengan terbuka untuk memindahkan separuh corak besar vola, dan pemindahan percetakan dengan corak pemindahan berulang masih sangat jelas selepas pemindahan percetakan tidak jelas atau perlu dibuat untuk lukisan menguasai secara langsung oleh penunjuk bola biasa boleh dicat; Tidak perlu menggunakan pena yang berminyak pada yang lebih penting adalah untuk memindahkan selepas tidak dipadamkan semasa operasi oh, menyelesaikan garisan pro menggulingkan kebingungan oh! [produk ini tidak mengambil tempat pemindahan penapis dakwat menggunakan] menggunakan dan memindahkan kaedah percetakan tampalan, mahu menggabungkan penggunaan kertas pemindahan.

Stensil Stuff 2oz Stolil Bottle Stay Solution Spirit


Lebih lanjut mengenai Stencil Stuff 2oz Bottle Stencil Stay Solution Spirit


Item No: T302-2OZ

Ciri-ciri:

1.100% Jenama baru dan berkualiti tinggi.

2.Ia adalah industri tatu yang terbaik untuk bekalan pemindahan, tidak membahayakan tubuh manusia.

3.Transparent gel seperti, langsung dan merata digunakan pada kulit, selamat, bersih, mudah, kesan pemindahan yang baik.

4. sempurna untuk artis tatu pemula atau profesional.

Arahan untuk digunakan:

Krim gel baru jatuh sedikit pada satu masa dengan terbuka untuk memindahkan separuh corak besar vola, dan pemindahan percetakan dengan corak pemindahan berulang masih sangat jelas selepas pemindahan percetakan tidak jelas atau perlu untuk membuat lukisan tuan secara langsung oleh biasa penunjuk bola boleh dicat; Tidak perlu menggunakan pena yang berminyak pada yang lebih penting adalah untuk memindahkan selepas tidak dipadamkan semasa operasi oh, menyelesaikan garisan pro menggulingkan kebingungan oh! [produk ini tidak mengambil tempat pemindahan penapis dakwat menggunakan] menggunakan dan memindahkan kaedah percetakan tampalan, mahu menggabungkan penggunaan kertas pemindahan.
Stencil Stuff 2oz Bottle Stencil Stay Solution Spirit .jpg

Stencil Stuff 2oz Bottle Stencil Stay Solution Spirit .jpg

Stencil Stuff 2oz Bottle Stencil Stay Solution Spirit .jpg

Hot Tags: barang stensil 2oz botol stensil semangat penyelesaian kekal, China, kilang, pengeluar, borong, disesuaikan, diskaun, harga rendah, dalam stok, sampel percuma

You Might Also Like